Sahurda Pankek Sevenler İçin Muhteşem Pankek Tarifi

26-03-2024 16:00
Sahurda Pankek Sevenler İçin Muhteşem Pankek Tarifi

Ramazan ayında sahurda kahvaltıda hafif ve pratik bir seçenek arayanlar için pankek, ideal bir tercih olabilir. Hem lezzetli hem de doyurucu olan pankekler sahur sofralarınıza renk katacak ve gün boyunca enerji sağlayacaktır. Sahurda pankek sevenler için sunulan bu muhteşem tarif hem kolay hem de nefis bir lezzet sunuyor.


Sahurda pankek yapmak hem hızlı hem de keyifli bir deneyim olabilir. Bu tarif, sadece birkaç basit malzeme kullanarak hazırlanabilir ve kısa sürede pişirilebilir. İhtiyacınız olan tek şey Naturiga’nın ketojenik pankek karşımı, süt ve yumurta! Bu pankeki hazırlamak oldukça basit. Paketin üstündeki tarifi takip ederek kuru sıvı tüm malzemeyi bir araya getirerek güzel bir pankek hamuru elde ediyoruz. Sonra da yağsız bir tavada altın rengi olana kadar alt üst pişiriyoruz. Üzerine bal, reçel, meyve dilimleri ya da canınız ne isterse onu koyabilirsiniz. Neymiş bu ketojenik pankek, dediğiniz duyar gibiyiz… Hadi gelin birlikte yakından göz atalım.


Ketojenik Pankek İçin Gereken Malzemeler Nelerdir?


Pankek yapımı pratikte kolay gözükse de bazı püf noktaları vardır. İşte bu püf noktalarına sizin dikkat etmenize gerek kalmadı, çünkü elinizde sizin için hazırlanmış pankek karşımı var. İlk defa pankek yapacaklar için bile bu iş çok kolay artık. 


Malzemeler


20 gram Naturiga Ketojenik Pankek 

1 yumurta (ya da yumurta ikamesi)

2-3 Yemek Kaşığı Kadar Süt ya da bitkisel süt alternatifi


Ketojenik Pankek Nasıl Yapılır?


Bir kişi için pankek karşımından 20 gram kadar karıştırma kasesine alalım, daha sonra yumurta ekleyelim, yumurta kullanmak istemeyenler onun ikamesi bir ürün de ekleyebilir, mikser yardımıyla malzemeyi karıştıralım, pankek hamuru kıvamı alması için su, süt ya da bitkisel süt ekleyerek yarı akışkan bir hamur elde ederek tarifi tamamlayalım. Bir pankek tavanız yoksa, krep tavanızın ya da herhangi bir yapışmaz tavanın üzerine bu karışımdan 4-5 orta boy porsiyon çıkacak şekilde pişirmeye başlayalım. Her bir pankek alt üst 1-2 dakika içinde pişecektir, daha sonra üzerine istediğiniz malzemeyi dahil ederek tüketebilirsiniz.


Naturiga’nın ketojenik pankek karışımı sağlıklı yağlar ve proteinden zengindir. İçerisinde tatlandırıcı içerikler bulunmadığı için tadı tuzlu tariflere de uygundur yani pankek şeklinde mini ekmekçikler gibi tuzu kahvaltılıklar ile de tüketilebilir.


Dilediğiniz gibi tatlandırmanız, tatlı ya da tuzlu şekilde tüketime uygun olması için içine tatlı hammaddeler eklenmemiştir.



Ketojenik Pankek İçin gerekli Malzemeler Nereden Alınır?


Ketojenik pankek yapmak için öncelikle naturiga.com adresinden ketojenik pankek karışımından alabilirsiniz. Yumurta ya da ikamesi, süt ya da su ya da bitkisel süt gibi malzemeleri ise damak zevkinize göre ekleyebilirsiniz. 

 
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.